Uploaded image for project: 'EJBCA'
  1. EJBCA
  2. ECA-7075

EJBCA Documentation main link is not fixed when building from svn

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Not needed to fix
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Issue discovered during:
      Ad Hoc

      Description

      Clicking around in Alexs fresh installed (I guess it's fresh) Appliance 2.8.

       

      "PrimeKeyAppliance.2.8.0"

       

      There is no on-line documentation in EJBCA. Go to EJBCA Admin GUI and click on the documentation link in the menu, and I get the placeholder. If I click on any of the [?]'s in the admin GUI I get the real documentation. So the documentation is not missing. The link in the Admin menu just doesn't work.

       

      I quite commonly get the same thing on my local install, the placeholder. How can the placeholder be there, when the documentation is there?

       

      I was unsure if I should register this as a MONT ticket or EJBCA. But since the documentation files are there on the Appliance, just the index.html is wrong, I decided for EJBCA.

       

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                tomas Tomas Gustavsson
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: